0
Pysselbolaget
julpyssel

Vikta snurror i papper

Paper fan decorations

Nu är vi igång med julpyssel och serietidningar igen! Idag viker vi snurror att hänga i granen. Vi tycker att serietidningarnas färger passar finfint till jul, men ni kan använda de papper som ni gillar mest.

Paper fan decorations 2

Ni behöver färgat papper, sax, klister och knappar.

Paper fan decorations 3

Klipp först till en avlång bit papper. Pappret ska vara minst dubbelt så långt som det är brett. Vik pappret som ett dragspel, knip ihop den vikta högen på mitten och klistra sedan ihop kortsidorna med varandra. Klipp en cirkel i valfritt papper och klistra den och en knapp mitt på snurran. När klistret har torkat kan ni vända på snurran och klistra en papperscirkel och en knapp även på den sidan.

Paper fan decorations 4

Papperssnurrorna är också fina att sätt på paket eller att dekorera juldukningen med. Våra snurror ska hänga i granen tillsammans med de flätade hjärtan vi gjorde förra veckan. Gillar ni våra serietidningsjulpynt? Vi hoppas det! Nästa vecka blir det nämligen mer.

Paper fan decorations 5

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Ruth | HungryHeart.se
  24 November, 2015 at 8:44 pm

  JA, det är klart att vi gillar era serietidningsjulpynt! Man blir så glad av alla härliga färger och lekfullheten!

 • Reply
  Borgmästaren
  25 November, 2015 at 11:38 pm

  Fint resultat! Själv har jag lite svårt för papperspyssel. Det blir liksom lätt fel och har svårt att hitta lim som verkligen fäster. Det ska vara limpistol då kanske… Blir kul att se vilka julpyssel ni klurat ut framöver.

  • Reply
   Karin & Freja
   26 November, 2015 at 6:29 pm

   Tack! Vi använder alla möjliga sorters lim men snabbtorkande hobbylim och limpistolen är klara favoriter här hos oss. Ge det ett försök till, tycker vi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.