0
Pysselbolaget
samarbeten

… och den lyckliga vinnaren är!

Tavling Pyssla med mig 3

Stort tack till alla er som deltagit i tävlingen om vår bok. Jag och Freja har läst allt fint ni skrivit till och om varandra och vi är riktigt rörda! Det är så roligt att så många velat överraska sina vänner med en bok. Eftersom vi vill att alla ska kunna pyssla har vi valt dig som skickade den här kommentaren:

Jag skulle vilja ge boken till min mamma som tror att hon inte kan pyssla och så skulle jag hålla tummarna att hon tar den som inspiration till många mysiga pysselstunder med sina barnbarn.

Vi kommer att skicka två böcker till dig omgående. Vi håller också tummarna för att din mamma blir inspirerad och vi hoppas verkligen att ni får härliga stunder tillsammans vid pysselbordet!

Stort grattis!

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.