0
Pysselbolaget
påskpyssel

Påskpyssel på temat Ägg!

Easter Egg Dioramas 1

Idag är det dags för ett tema i The Creative Collective Sweden igen. Temat är ägg! Jag och Freja gamla påskägg till ögongodis. Kolla in #tccspåsk på Instagram för att se vad de andra har hittat på idag. Du är förstås också välkommen att lägga upp dina egna äggbilder på #tccspåsk!

Easter Egg Dioramas 2

Ni behöver påskägg, ståltråd, silkespapper, sax, klister och saker att dekorera äggen med, till exempel godisägg, kvistar, fjädrar, leksaker och paljetter.

Easter Egg Dioramas 3

Vi börjar med att göra en upphängningsanordning till ägget. Gör två hål i ägget med hjälp av en vass sax. Trä en bit ståltråd genom hålen och forma ståltråden till en ögla.

Easter Egg Dioramas 4

Vi har valt att gör en kant av silkespapper till våra ägg. Vik en remsa silkespapper på hälften och klipp fransar. Klistra silkespappersfransarna på ägget. Sen är det dags att fylla äggen! Klistra in godisar, kvistar, fjädrar och annat fint. Vi gör ett litet fågelbo av en kvist och klistrar knappar på en annan.

Easter Egg Dioramas 5

Vi har också använt oss av en kanin som vi gjorde på bloggen förra veckan. Han ska få en fluga under hakan och en kvist som sällskap i sitt ägg.

Easter Egg Dioramas 6

Påskägg blir ögongodis! Både nyttigt och kul! Kika in #tccspåsk på Instagram för fler idéer till påsk.

Easter Egg Dioramas 7

Glad och pysslig påsk önskar

us

Easter Egg Dioramas 8

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.