0
Pysselbolaget
sommarpyssel

Kikare av toarullar

TP Binocular

Mina barn har haft många fina favoritleksaker under sin uppväxt. En av de mest flitigt använda och mycket uppskattade saker var faktiskt enkla kikare gjorda av toarullar. Gör ett par och testa på era egna barn. Världen kan vara så spännande sedd genom ett par kikare. Gör våra enklast möjliga kikare eller hitta på egna galna varianter.

TP Binocular2

Ni behöver toarullar, kraftig tejp, sax, snöre, eventuellt också papper att klä kikaren med och klister.

TP Binocular3

Klä toarullarna med papper eller måla dem med hobbyfärg. Tejpa sedan ihop rullarna med varandra. Gör ett hål i varje rulle och fäst snöret i hålen.

TP Binocular4

Kikarna är färdiga för lek! Lätt som en plätt men inte desto mindre uppskattade. Kolla även in dessa roliga och kreativa kikare: Meri Cherrys fina tomtekikare, camouflagekikare av Crafts by Amanda och Crafty Mornings regnbågskikare.

TP Binocular5

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.