0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Best Halloween Costume Winner

Winner_PB_2013(photo Amy/Makermama.com)

Pysselbolaget, Willoday och Make&Creates tävling ”Best Halloween Costume Contest” har nu äntligen fått en vinnare! Vi säger grattis till Amy från #makermama som bidragit med den fantastiska kostymen Spool and Thread. Kreativ, underbar och originell tycker vi!

Tack till alla ni som taggat era kostymer och fortsätt gärna att besöka och tagga på #halloweenfungiveaway. Vi är imponerade och inspirerade av er alla. Besök även makermama.com för mer härlig inspiration från vår vinnare.
———
Pysselbolaget, Willoday and Make&Creates are excited to finally announce that we have a winner in our “Best Halloween Costume Contest”. Congratulations Amy at #makermama! We found you costume Spool and Thread  to be creative, adorable and very original.

Thanks to all of you amazing contestants. Please continue to visit and tag at #halloweenfungiveaway. We are very impressed and inspired by you all. Also visit makermama.com for more on our excellent winner.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Gina
  22 October, 2013 at 9:00 pm

  Thank you, Karin and Freya for your creative eyes and pure hearts in this contest! It was so much fun to do this with you both == and what an impressive showing! It definitely got us in the mood for Halloween! Happy Inspiration!

 • Reply
  Madelein - mother to three boys and three girls
  26 October, 2013 at 8:28 pm

  Grattis till en värdig vinnare 🙂 Jag hade också med bidrag 🙂

  • Reply
   Karin & Freja
   31 October, 2013 at 3:33 pm

   Roligt att du var med, Madelein! Vi fick in så många fina bidrag och kommer säkert ha fler tävlingar!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.