0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Sommarlov / Summer leave

Kära vänner, nu tar vi sommarlov! Kanske lägger vi ut ett pyssel eller två under sommaren, det beror på humör och väder. Följ oss via bloglovin, RSS, Instagram och Pinterest om ni saknar oss. Eller varför inte testa några av våra gamla pyssel! / Dear friends, we are taking summer leave! Maybe we’ll post a craft or two during the summer, it depends on the mood and the weather. Follow us via bloglovin, RSS, Instagram and Pinterest if you miss us. Or why not try some of our old crafts!

Try our

En fantastisk sommar önskar vi er, och varmt välkomna tillbaka i augusti! / We wish you a fantastic summer, and welcome back in August!

Try our_2

8 Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.