0
Pysselbolaget
julpyssel

Gör juldiamanter av papper från fina broschyrer

Juldiamanter | Pysselbolaget

Att vanlig skräp kan förvandlas till något snyggt har vi visat om och om igen här på bloggen. Men är det inte härligt att sånt vi annars skulle kasta kan bli till exempel snygga juldiamanter? Kläm göra på kataloger och reklammaterial när ni är ute och julhandlar. Kanske det optimala pysselmaterialet finns i er närhet.

Juldiamanter | Pysselbolaget

Butikskedjan Systrarna Grene producerar vackra kataloger som trycks på matt och lyxigt papper. De är perfekta för papperspyssel när de är färdiglästa. Under en ledig kväll gjorde vi snygga juldiamanter av förra årets katalog.

Tyvärr blev det ingen beskrivning fotad. Va, ingen beskrivning – det var inte likt er, kanske ni tänker? Ni har rätt, det är inte likt oss, men veckor av trist grått väder har gjort att vi surnat till. Alla våra bilder blir blå och tråkiga. Tur att det finns andra som också gillar att göra beskrivningar, eller hur! Idag får ni avnjuta fantastiska Design och Forms superbra beskrivning på hur man gör en pappersdiamant. Lycka till!

Juldiamanter | Pysselbolaget

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.