0
Pysselbolaget
halloweenpyssel

Läskiga loppisfigurer till Halloween

Thift shop Halloween decorations by Pysselbolaget

Vi behöver läskiga dekorationer till vår Halloweendukning, men de får inte kosta skjortan. Visst kan kan hitta billiga Halloweendekorationer i olika partybutiker, men de är ofta plastiga och ser billiga ut. Hos Sadies Seasongoods hittar vi ett pyssel som passar oss perfekt – läskiga loppisfigurer!

Thift shop Halloween decorations by Pysselbolaget

Ni behöver vattebaserad sprayfärg, billiga loppisfigurer, hobbyfärg och en pensel. Vi har också använt självhäftande dekorationsstenar till en av våra figurer.

Thift shop Halloween decorations by Pysselbolaget

Figurerna vi använder kommer från Myrornas och kostade mellan 15 och 20 kronor styck. Precis lagom dyrt för ett party, tycker jag. De är stadiga och kommer att hålla många fester framöver. Dessutom gillar jag återbruk, speciellt när det gäller saker som bara ska användas ett par gången om året. Jag antar att vi inte behöver någon längre beskrivning på vad vi gjort med figurerna? De spraymålas först med vattenbaserad sprayfärg. Läs gärna mer den vattenbaserade sprayfärgen här.

Thift shop Halloween decorations by Pysselbolaget

Sen målar vi röda ögon med hobbyfärg på två av våra loppisfigurer…

Thift shop Halloween decorations by Pysselbolaget

… och sätter röda stenar som ögon på den sista figuren. Snygg, eller hur!

Thift shop Halloween decorations by Pysselbolaget

Hur blev de då? Så här snygga blir de i matt svart färg och med röda ögon. Våra billiga, bleka loppisfigurer är läskiga dekorationer till vår Halloweendukning. Hoppas att ni blir sugna på att göra liknande!

Thift shop Halloween decorations by Pysselbolaget

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.