0
Pysselbolaget
hemmapyssel

Bullig Bollscarf

Pom Pom scarf PB okt 2014 1

Under en tid har vi roat oss med att göra garnbollar. De är roliga att göra och i glada färger blir kan de bli en uppiggande detalj på kläder eller väskor. Idag fäster vi våra fina garnbollar på en scarf och gå mot en färggglad höst.

Pom Pom scarf PB okt 2014 3

Ni behöver en scarf, garn i olika färger, sax och nål.

Pom Pom scarf PB okt 2014 2

1. Garnbollar går att göra på ett par olika sätt. Vi använder en Pom Pom Maker, en liten manick som gör att bollarna är ännu lättare att göra. Hur man använder en Pom Pom Maker hittar ni här. Hur man göra garnbollar på det traditionella sättet hittar ni här. Använd en lång garnbit till att knyta ihop bollen med.

Pom Pom scarf PB okt 2014 4

2. När bollarna är gjorda sy fast dem längs nederkanterna på scarfen med de långa garnbitarna som bollarna knutits ihop med. Se till att sy fast dem ordentligt. Vi avslutade med att göra en dubbelknut innan vi klipper trådarna.

Pom Pom scarf PB okt 2014 5

Bollarna är sköna, söta och färgglada. Scarfen är klar och vi kommer att slåss om vem som ska ha den.

Pom Pom scarf PB okt 2014 6

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.