0
Pysselbolaget

Köpvillkor

Priser

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Priser anges i svenska kronor och är inklusive moms.

 

Leverans

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ej uthämtade paket 

Ej hämtade varor returneras till oss. Jag förbehåller mig rätten att debitera 150 kr för ej uthämtade paket/varor för att täcka frakt-och hanteringskostnader. Betalning ska ske inom 14 dagar från faktureringsdatum.

 

Ångerrätt

Fysisk produkt

Om du inte är nöjd med fysiska produkter från Pysselbolaget har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter du mottagit produkten. Vill du returnera produkten kontakta mig först på karin@pysselbolaget.se. Du får pengarna tillbaka, inkl frakten till dig under förutsättning att produkten är i oförändrat skick. Returfrakten står du som kund för.

Tänk på att returnera produkten i ett väl skyddande emballage, du står själv för eventuella skador på produkten under returen. Returnera inget innan vi varit i kontakt med varandra.

Digital produkt

Digitala produkter, så som e-böcker, undantas från ångerrätten och eftersom de inte kan återlämnas. Om du däremot har problem med nerladdningen går det bra att kontakta mig på karin@pysselbolaget.se. 

Avbeställning

Om du inte hunnit få produkten men vill avbeställa den, kontakta mig på karin@pysselbolaget.se så ser vi om den är på väg eller om det går att stoppa beställningen. Skriv ”Avbeställning” i ämnesraden.

 

Reklamation

Om produkten är skadad, kontakta mig på karin@pysselbolaget.se innan du skickar något. 

 

Skydd av personuppgifter

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta mig i så fall via e-post karin@pysselbolaget.se.

 

Terms and conditions

För att handla i Butiken Pysselbolaget måste du vara 18 år eller äldre.