0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

God Jul / Merry Christmas

Merry_Christmas_PB_2013

Vi går mot slutet av ett händelserikt år. Ni som följer oss blir bara fler och fler och vi är så glada över att ha en så härlig läsarskara. Jag och Freja tar nu julledigt från bloggen. Vi önskar alla er, våra fantastiska läsare, en underbar jul med mycket tid för varandra, och ett gott nytt år. Glöm inte att ladda gärna ner vår iPad-tidning och så ses vi igen på det nya året!
———
We are heading towards the end of an eventful year. More people then ever are following pysselbolaget and we are very happy to have such a great group of readers. Freja and I will now have a christmas break from the blog. We wish all of you fantastic readers a wonderful Christmas, with lots of time for each other, and a happy new year. Don’t forget to download our iPad magazine and we’ll see you again in the new year!

10 Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.