Pysselbolaget – Fun Easy Crafts for Kids and Parents

Samarbeten

Pysselbolaget.se är en av Sveriges största bloggar om pyssel för barn och vuxna. Jag och Freja startade 2011 och idag finns över 200 roliga enkla steg för steg beskrivningar på bloggen. Vi vill uppmuntra till kreativitet, tid tillsammans och återbruk och har pysslat med otaliga toarullar, mjölkförpackningar, flingpaket och plastleksaker. Jag har gett ut boken Pyssla med mig! och julen 2014 gjorde vi julpyssel i programmet Julstök med Lasse Kronér i SVT.

Pysselbolaget kan erbjuda en växande och populär kanal med en väldefinierad målgrupp. Eftersom bloggens upplägg är pysselbeskrivningar prioriterar jag långsiktiga samarbeten, där vi tillsammans kan skapa något av värde för våra gemensamma eller respektive kundgruppen.

Ett samarbete kan se ut så här:

Utskrift

1. Vi träffas och ni presenterar en produkt eller en förutsättning som ni vill lyfta.

2–3. Jag tar fram ett pysselprojekt, skriver en tydlig beskrivning och fotar projektet steg-för-steg.

4. En bild på det färdiga projektet med inledande text och relevanta länkar läggs ut på pysselbolaget.se och sprids i våra kanaler.

5. Den fulla beskrivningen placeras hos er. Materialet kan publiceras i era andra kanaler, både digitala och tryckta.

Alla samarbeten på pysselbolaget.se kommer att märkas med texten ”i samarbete med” och ert företagsnamn. Eftersom bloggen även görs på engelska finns möjlighet för exponering även där.

I dagsläget jobbar jag bland annat med Arla och svenska McDonald’s.

Jag har F-skattsedel och alla samarbeten ska följa svenska marknadsföringslag.

Jag tar helst inte emot pressprover, och recenserar sällan produkter jag får. Jag gör inga länkbyten eller annan reklam utan ersättning.

 

Upphovsrätt/Copyright

Alla bilder på pysselbolaget.se är tagna av Karin Schaefer/Pysselbolaget.se om annat inte är tydligt specificerat. Låna gärna enstaka bilder till din blogg men ange alltid källa, länka till pysselbolaget.se och behåll vår märkning i bilderna. Lämna gärna en kommentar i det aktuella inlägget.

Det är inte tillåtet att kopiera material från pysselbolaget.se och vi kommer, i enlighet med upphovsrättslagen, att fakturera den berörda parten om vi ser att det sker. Vill ni använda vårt material i kommersiellt- eller redaktionellt syfte vänligen kontakta oss på karin(at)pysselbolaget(punkt)se.

 

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.