0
Pysselbolaget
pysselmaterial

15 pysselmaterial till påsk

Pysselmaterial till påsk | Pysselbolaget

Påsken är en av våra största pysselhögtider. Det verkar som om många av oss äntligen har tid att sitta ner tillsammans och lust att fylla våra boningar med färgglada hemmagjorda kreationer. Idag vill jag tipsa om 15 pysselmaterial som jag gärna har hemma när pyssellusten faller på. Och för den nyfikne kan jag passa på att berätta att jag inte blivit sponsrad av någon av företagen i inlägget. Urvalet är helt enkelt baserat på mina alldeles egna preferenser. Härligt, eller hur!

Pysselmaterial till påsk | Pysselbolaget
Foto: Make & Create

Påsken för mig är pasteller och ägg. Från Make & Create väljer jag 1. en rulle ögonstickers att fästa på stora och små påskägg, 2000 st, 59 kr, 2. små påskkycklingar, 45 kr / förpackning, 3. världens bästa lera för barn ”Foam Clay”, 159 kr för 10×35 g, och 4. tvådelade påskägg att dekorera eller ge bort, 19 kr / förp.

Pysselmaterial till påsk | Pysselbolaget

Foto: Clas Ohlson

Bra basprodukter till pyssel går också bra att hitta i butiker för hemmafixare. På Clas Ohlson väljer jag 1. nabbipärlor till pärlplattor, 49,90 kr och limstift, 19,90 kr.

Pysselmaterial till påsk | Pysselbolaget

Foto: Panduro

Jag har svårt att klara mig utan silkespapper till påsk. Jag passar på att lagra upp med 1. Kreativa Karins fina silkespapper från Panduro, 5-pack, 49 kr. 2. Hos Panduro hittar jag också fina vattenfärger i påskfina pasteller, 99,90 kr. 3. Fjädrarna vara eller inte vara har diskuteras hett i pysselkretsar. Jag tar det säkra före det osäkra och fjädrar i syntet, 5 st, 39,90 kr. 4. Saxar kan man nog aldrig få för många av, 3 st 149,90 kr, 5. och inte heller färgad kartong, 40 ark, 99,90 kr.

Pysselmaterial till påsk | Pysselbolaget

Pärlplattor går att bygga till alla högtider. 1. Roligaste pärlplattorna är byggbara, för riktigt stora konstverk, 35 kr / förp. Mycket påskpyssel går att göra med bra basprodukter, men de behöver vara färgglada! Från Slöjd-Detaljer väljer jag 2. vackert mönstrat papper, 30 ark, 79 kr, 3. stor förpackning färgglada silkespapper, 69,00 kr/fp och 4. storpack origiamipapper, 15×15 cm, 75 kr.

Nu tror jag vi har allt vi behöver inför påsken! Hör gärna av er med tips på pysselmaterial ni gärna använder till påsk. Påskpyssel från mig hittar ni här.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.