Pysselbolaget
samarbeten

Tävla med Make & Create

Ni som följer oss vet att vi, tillsammans med ett gäng härliga pysslare, är inspiratörer för webbutiken @makeandcreate. För att fira samarbetet med alla inspiratörer bjuder Make & Create på stortävling på Instagram. I potten finns tre olika pysselpaket till ett värde av minst 1500 kr.

Gör så här:
1. Följ alla 8 inspiratörer och @makeandcreate på Instagram.
2. Välj ut ditt favoritpyssel någon av inspiratörerna gjort.
3. Dela bilden med det pysslet du valt ut på ditt konto och skriv att du är med och tävlar med @makeandcreate. Tagga inspiratören som gjort pysslet du valt ut, och använd #inspiratörtävling så att vi hittar ditt bidrag. Motivera varför detta är ditt favoritpyssel och varför du vill vinna. Det är från motiveringen vi utser en vinnare. Glöm inte att skriva vilket pysselpaket du vill vinna.

Visst är det härliga vinster!

Tävlingen pågår tom 7 maj. Du måste ha en öppen profil på Instagram mellan den 7-9 maj för att vi ska kunna utse en vinnare. Du kan vara med och tävla så många gånger du vill om du har svårt att välja ut en favorit. (Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren).

Tagga gärna någon du tror skulle vilja vara med!

Här är hela listan på inspiratörer:
@fixasjalv
@pysselbolaget
@pysselkompisarna
@jaqulinesplats
@hungryheart.se
@linabythebay
@frokenturkos
@craft_and_creativity

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  EvaO
  2 maj, 2017 at 9:17 f m

  Hur delar man ett inlägg? Är det samma som att ”skicka”?

  • Reply
   Karin & Freja
   2 maj, 2017 at 6:08 e m

   Jag tycker att det är lättast att gör en skärmdump på bilden och sen lägga ut den i det egna flödet. Det finns också olika repost-appar man kan använda sig av. Lycka till!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.