Pysselbolaget – Fun Easy Crafts for Kids and Parents
samarbeten

Tävla med mrs K

Tavling mrs K

Ni som följer oss kanske har sett att jag öppnat en webbutik under namnet mrs K. Där säljer jag grafiska tryck med bra sagda saker på svenska. För att fira att jag är igång håller jag nu en tävling. Du har chans att vinna ett valfritt tryck från Bra sagt, mrs K till dig – och ett till en vän!

Gör så här:
1. Följ mrs KInstagram och/eller på Facebook.
2. Tagga en vän som du vill glädja med ett tryck från Mrs K, och skriv en rad i kommentarsfältet om varför din vän är värd ett tryck från mrs K. Dela den här bilden om du vill – men det är inget krav.

Tävlingen avslutas den 18 september kl 18.00. Ett vinnarpar från Instagram och ett från Facebook utses av Pysselbolaget och beslutet kan inte överklagas. Sammanlagt tävlar jag ut 4 grafiska tryck. Vinnarna kommer att publiceras den 21 september i respektive kanal.

Bra sagt, mrs K

Ni hittar butiken mrs K, Instagram här och Facebook här.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.