Prickigt kalas / Polka dot party part 1

PB_mars_2013_34

Nu är det åter igen dags för kalas. Min kreativa dotter och underbara pysselpartner fyller 9 år idag! Inspirerade av fantastiska Martha Stewart gör vi prickiga kalasinbjudningar. / It’s once again time for a party. My creative daughter and wonderful crafts partner turns 9 years old today! Inspired by the fabulous Martha Stewart, we’ve made polka dot party invitations.

PB_mars_2013_35

Ni behöver mönstrade och enfärgade papper, jungfruben och sax. Vi har också använt en cirkelstans, men man klarar sig bra med sax. / You need patterned and solid colour papers, paperbinders and scissors. We also used a circle punch, but scissors will do.

PB_mars_2013_36

1. Rita och klipp ut, eller stansa cirklar i olika papper. Vi har använt underbara prickiga papper från Make & Create. / Draw and cut out, or punch circles in different papers. We have used a gorgeous polka dot paper from Make & Create.

PB_mars_2013_37

2. Varje inbjudan består av tre cirklar i olika storlekar, en enfärgad, en prickig och en vit med text. / Each invitation consists of three circles of different sizes, one in solid color, one with dots and a white one with text.

PB_mars_2013_38

3. De tre cirklarna sätt ihop med ett jungfruben. Visst är de tillsammans fina! / The three circles are assembled with a paperbinder. They look great together, don’t you think!

PB_mars_2013_39

När alla inbjudningar är skickade är det dags att förbereda huset för gäster. Kolla in hos oss på tisdag så visar vi vad som hände med resten av det prickiga pappret. Trevlig helg! / When all the invitations are sent, it is time to prepare the house for our guests. Check in with us on Tuesday and we’ll show what happened to the rest of the polka dot paper. Have a nice weekend!

Share this: