Gatherings Magazine

Det är inte bara bloggar som inspirerar på nätet, det finns även flera fantastiska digitala magasin som inspirerar och imponerar. Gatherings Magazine är en av de tidningar som vi följt under en tid. Tidningen drivs av begåvade Heather Spriggs Thompson och vill inspirera till kreativitet inom såväl mat, interiör och pyssel. Alla hennes nummer finns att läsa via issuu men vi vill gärna att ni läser det senaste numret först – vi har nämligen fått bidra till detta vackra nummer.

Både pysselbolagets ulliga grytunderlägg och våra sugrörsmonogram är med och vi är otroligt stolta!

Tidningen är fantastiskt vacker med bilder både på inredning…

… och mat. Det nya numret finns att läsa här.

Glöm inte att även läsa de övriga numren. Det är väl värt tiden!

 

Inspiration online can not only be found in blogs, there are also several amazing digital magazine on the net. Gatherings Magazine is one of the magazines that we have followed for some time. The magazine is run by talented Heather Spriggs Thompson and aims to boost creativity both in food, interiors and crafts. All her magazines are available on issuu.com but we would like you to read  her current issue first – because we are proud contributors to this beautiful number.

Pyssebolagets wool bead trivets and our paper straw monograms are both featured and we are incredibly proud!

 The magazine is fantastic with beautiful images in interior, food and more. You can enjoy the current issue here.

Do not forget to also read the past issues as well. It is well worth the time!

Share this: